Contact

E-mail: presidente@capimed.ro Telefon RO: 004 0737635601 Telefon IT: 00393484597924

Str. Aleea Parcului D11/14, 605200, Comanesti, Bacau, Romania

cod de inregistrare fiscala: 27289440

Formular acces:
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi:26


Confederatia C.A.P.I.M.E.D. RomaniaConfederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania este Confederatia Nationala de Asistenta si Tutela a Cetatenilor Romani din Italiai, reprezentand o parte a comunitati de   romani cu rezidenta legala cat si a celor fara documente veniti in italia din Romania.

Scopul Confederatiei il constitue : 
Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania isi desfasoara activitatea in toate domeniile sociale , fara scopuri de profit acordand asistenta si indrumare in special asistenta in munca la negru. Se doreste largirea in interes general, stabilind obiective comune, furnizand un suport tehnic si organizatoric membrilor aderati ai confederatiei si nu numai.
Prin fondatorul sau, Confederatia isi propune sa construiasca o retea de servicii, sa sprijine romani aflati in dificultate, sechestrati,inselati,traficati si exploatati din Italia si nu numai  chiar scopul de a convinge comunitatea romanilor din Italia de a se reintoarce in Romania in detrimentul unor imperfectiuni in sistemul social  din tara noastra.
Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania a fost infiintata in luna iulie 2010 in urma initiativei proprii a Presedinte-Fondator al Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania, Doamna Andrei Carmen Luminita, si a unui grup de profesionisti care variaza in diferite domenii de asistare juridica, legislativa ficala civica . Scopul infiintarii acestei Confederatii este de a crea o punte de relatii  inter-comunitara Romania -Italia.  Dupa o faza de inceput, concentrata pe zonele care ar putea fi functionale Confederatiei, zone de mare impact, Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania a lansat politica de contact direct cu comunitatea romanilor, cu asociatiile si organizatiile din Peninsula, fapt care va permite imbunatatirea si evaluarea obictiva a calitatii muncii,vieti,traiului si bunastari familiilor rezidente legal sau nu in Italia.
Posibilitatea de a folosi facilitatile de la Cofederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania prin intermediul unui personal intern foarte bine pregatit ce detin competente in diverse domenii , avocati contabili si alti profesionisti  care pot practica si in serviciul de colaborator, ne va aduce rezultate optime catre o dezvoltare finala a natiunii noatre.
Prin urmare, este speranta mea ca impreuna sa putem imbunatati o mare parte din resursele noastre de munca in scopul de a face nu miracole ,de a face o oganizatie a cetatenilor romani cu rezidenta legala si fara in afara granitelor Romaniei al carui scop este protejarea drepturilor acestora

Presedinte Fondator :  D.na Andrei Carmen Luminita