Contact

E-mail: [email protected] Telefon RO: 004 0737635601 Telefon IT: 00393484597924

Universitatea George Bacovia din Bacau, Str. Pictor Aman, nr.96, 600164, Bacau, Romania

cod de inregistrare fiscala: 27289440,

RAIFFAISEN BANK, 137-Ag. Comănești, Bacău

CONT IN EURO: RO07RZBR0000060016864105 CONT IN LEI: RO47RZBR0000060012811016

Formular acces:
Vizitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi:85

 

" Sindicatul Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania - ONG non profit fondata in baza  O.G n. 26/2000 numita "Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania " in baza Hotarari Judecatoreasca a Tribunalului Moineti Romania Nr.4476 / 260/2010 si inegistrata la Camera dei Deputati Romania.

Cu Sedii Secundare Operative in Italia nominate Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania  " Asistenta si tutela a conationalilor din Italia") , fondata la  Palermo in 01.09.2014 si la Asti in 13.03.2017 si Sediu Onorific la  Roma din 01.09ò2016  ,CF 9730175082

Scopul si obiectivele Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania

-Confederatie care tuteleaza drepturile omului -Societate Civila in baza qrt.17 din Constitutia Romaniei .

-Tutelarea drepturilor romanilor in Italia - Dreptul legal de a munci in afara tari, impotriva abuzurilor si a violentelor

- Organizatie non profit si fara scop de lucru.

NEWS:

 • Confederatia C.A.P-I.M.E.D Romania Cu Sediu Secundar (filiala) si reprezentanta legala din 01.09.2014 la Palermo (PA), Italia, CF 9730175082
 • Confederatia C.A.P.I.M.E.D- Romania inregistrata cu nr. 535 si acreditata cu nr. 149 in Repertuarul  Camera Deputati Romania Repertuar : www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate
 • Confederatia .C.A.P.I.M.E.D. Romania prezenta si pe portalul Ambasada Romaniei la Rpma-Comunitati-Italia.
 • Toate persoanele care adera la Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania se pot regasi in tabelul " Membri participanti "
 • In  17.09.2015 Comunicat de presa  "Vreau sa lucrez legal in Europa mea!
 • Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania participa la prima sesiune 2016 cu proiectu pentru finantare "Vreu sa lucrez legal in Europa mea !".
 • Comunicat de presa  "Vreau sa lucrez legal in Europa mea !" MAE respinge proiect eligibil
 • Cu data de 15.06. 2016 a fost numit in functia de Rerezentant Asistenta Legala Penal Civila pe teritoriul Italiei  Av. Di Marco Maurizio . Mandat cu incepere din data imediata .
 • Vizita oficiala la Ministerul Afacerilor Externe in 27.06.2016, ora 15.00 intre Ministrul Dan Stoenescu  si Presedinte te Fondator al Confederatiei C.A.P.I.M.E.D Romania Andrei Carmen Luminita,  la Bucuresti.
 • Din data de 15.09.2015 , Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania este prezenta in Italia cu Sediul Central  Operativ la Palermo , reprezentand  romanii din Sicilia, cu Sediul Secundar la Asti reprezentand romanii din Piemonte si Roma pe cei din Lazio.
 • Sediile Operative National-Central si Secundare  ale Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania din Italia sunt urmatoarele : Roma, Asti si Palermo.
 • Presenti pe portalul Ambasadei Romania la Roma : http://roma.mae.ro/node/288
 • Prezenti pe portalul Ministerul Afacerilor Externe : www.dprp.gov.ro/lista-organizatiilor-diaspora-start-up/
 


Confederatia C.A.P.I.M.E.D. RomaniaConfederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania este Confederatia Nationala de Asistenta si Tutela a Cetatenilor Romani din Italiai, reprezentand o parte a comunitati de   romani cu rezidenta legala cat si a celor fara documente veniti in italia din Romania.

Scopul Confederatiei il constitue : 
Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania isi desfasoara activitatea in toate domeniile sociale , fara scopuri de profit acordand asistenta si indrumare in special asistenta in munca la negru. Se doreste largirea in interes general, stabilind obiective comune, furnizand un suport tehnic si organizatoric membrilor aderati ai confederatiei si nu numai.
Prin fondatorul sau, Confederatia isi propune sa construiasca o retea de servicii, sa sprijine romani aflati in dificultate, sechestrati,inselati,traficati si exploatati din Italia si nu numai  chiar scopul de a convinge comunitatea romanilor din Italia de a se reintoarce in Romania in detrimentul unor imperfectiuni in sistemul social  din tara noastra.
Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania a fost infiintata in luna iulie 2010 in urma initiativei proprii a Presedinte-Fondator al Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania, Doamna Andrei Carmen Luminita, si a unui grup de profesionisti care variaza in diferite domenii de asistare juridica, legislativa ficala civica . Scopul infiintarii acestei Confederatii este de a crea o punte de relatii  inter-comunitara Romania -Italia.  Dupa o faza de inceput, concentrata pe zonele care ar putea fi functionale Confederatiei, zone de mare impact, Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania a lansat politica de contact direct cu comunitatea romanilor, cu asociatiile si organizatiile din Peninsula, fapt care va permite imbunatatirea si evaluarea obictiva a calitatii muncii,vieti,traiului si bunastari familiilor rezidente legal sau nu in Italia.
Posibilitatea de a folosi facilitatile de la Cofederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania prin intermediul unui personal intern foarte bine pregatit ce detin competente in diverse domenii , avocati contabili si alti profesionisti  care pot practica si in serviciul de colaborator, ne va aduce rezultate optime catre o dezvoltare finala a natiunii noatre.
Prin urmare, este speranta mea ca impreuna sa putem imbunatati o mare parte din resursele noastre de munca in scopul de a face nu miracole ,de a face o oganizatie a cetatenilor romani cu rezidenta legala si fara in afara granitelor Romaniei al carui scop este protejarea drepturilor acestora

Presedinte Fondator :  D.na Andrei Carmen Luminita