Contattaci

E-mail: presidente@capimed.ro Telefon RO: 004 0737635601 Telefon IT: 00393484597924

Str. Aleea Parcului D11/14, 605200, Comanesti, Bacau, Romania

cod de inregistrare fiscala: 27289440

Modulo di login
Visitatori
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterOggi:7
There are no translations available.

 

Dragi cititori,

Articolele de pe blogul meu sunt legate de stirile din Diaspora Romaneasca, a  societatii civile, a evenimentelor din viata oamenilor si nu in ultimul rand a unor articole cu caracter profesional, in general  lucrurile de care sunt pasionata sau pe care le urasc si as vrea sa le schimb aici impreuna cu voi si sa le comentam.

Povestea acestui blog a pornit din dorinta de a va tine informati si de a va trezi interesul pentru povestile voastre sau de ce nu, a conationalilor nostri, care pentru un vis, o speranta sau un tel au lasat pe cei dragi acasa in Romania si au luat calea amara a strainatatii.

Urmarea? Buna sau rea, o vom prezenta impreuna si vom incerca sa-i sustinem, sa ii incurajam si de ce nu, sa incercam sa ii ajutam, iata astfel motivul de la care am pornit la crearea blogului.

Obstacole au fost multe si vor mai fi, realizari am avut si sper sa reusec in continuare sa mai am pentru voi. Este nevoie de multa munca, dar si de sprijinul vostru. Da!... al vostru,  al comunitatii romanesti din Diaspora si de oriunde v-ati afla acum.

Acest blog a fost realizat fara sustineri, facut din surse si fonduri proprii. Nu avem culoare politica, suntem un ONG, non-profit, format in anul 2010  cu sedii in Bacau (Romania), Asti, Roma si Palermo (Italia), putine o sa spuneti pentru cati romani suntem in Italia. Da, dar in munca de a crea acest Sindicat al vostru  nu am fost decat noi, noi cei care am dorit sa va sprijinim, care am format o echipa, un STAFF al Confederatiei C.A.P.I.M.E.D. Romania si ne regasiti chiar si aici pe acest blog, in o echipa profesionala de oameni cu suflet si cu raspunsuri doar si numai pentru voi.

Diaspora Romana nu este iubita de guvernamentali, este doar folosita inainte de alegeri, o stiu si eu, o stiti si voi. Nimic nou pentru noi, chiar daca dupa alegeri cu mii de promisiuni tot sclavi in tari straine ramanem ...

Acum e timpul sa revin la pagina noastra de prezentare. Sper ca ea sa ofere cititorilor informatii utile si sa arate asa cum v-ati dorit, unde vreau sa te defineasca pe tine si blogul meu.

Fanii blogului nostru cu siguranta vor sa afle cu certitudine mult mai multe despre noi, despre activitatea noastra, articolele noastre, prezente si implicari, istoric, evenimente, scopuri si proiecte in curs, deci este firesc sa fiti informati in timp real si nu doar, sa ne puteti vizita si in alte locuri unde puteti interactiona,  participa in dezbateri, discutii, comentarii si pe urmatoarele pagini de socializare:

Twitter: https://twitter.com/CSindicatul

Facebook: https://sindicat.capimed.ro/

Site-ul : www.capimed.ro

Acestea fiind descrise, pe pagina de bun venit, va astept pe acest blog cu istoria voastra, buna sau rea, trista sau de ce nu cu un final frumos, cu un succes, o pierdere, o dezamagire a ta sau a unui familiar, prieten, cineva drag tie sau de ce nu, a unui alt roman ratacind prin lume departe de tara mama si de toti cei pe care ii iubeste, ca si noi de altfel, noi cei de aici, de pe acest blog al nostru.

Eu sunt un calator ca si voi prin lumea mare de 33 de ani. Voi  ?

Presedinte – Fondator

Confederatia C.A.P.I.M.E.D. Romania

Carmen Luminita Andrei

Viata linistita romani calatori si aveti grija de voi oriunde v-ati afla!

 

 

LaConfederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania”, Confederazione non profit, a politic e senza scopo di lavoro ai sensi dell’ O.G  N.  26/2000, nominata la  Confederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania tramite la Sentenza del Ministero della Giustizia della Romania N.4476/260/2010 e iscritta alla Camera dei Deputati.

La Confederazione  C.A.P.I.M.E.D. Romania in Italia iscritta come scopo - Assistenza e Tutela dei Connazionali in Italia - con le Sede Centrale Operativa a Palermo aperta il 01.09.2014 , Sede Onorifica a Roma  e Sede Secondaria a Asti . CF 9730175082
Il fine della Confederazione è di:
-Lavorare nel campo sociala civile, non profit,  per accordare ai suoi connazionali in genere assistenza,tutela e sostenimento. Essa stabilisce gli  obiettivi comuni, al fine di allargare l’azione della Confederazione nell’interesse dei suoi  connazionali ,membri affiliati e non solo.

- Tutela e assistenza per connazionali rumeni.

NOTIZIE


  • La Confederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania Presente con la la Sede Centrale Operativa e  Rappresentanza Legale a Palermo (PA) , C.F 97301750820 e Sede Secondaria a Asti e Sede Onorifica a Roma nominata in Italia come assistenza e tutela  dei rumeni in Italia
  • La Confederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania registrata nel repertoario  della Camera dei Deputati Romania , www.cdep.ro/informatii_publice/ong.chest_aprobate
  • Tutte le persone che si inscrivo possono trovarsi nella sezione" Progetto Finanziario " nella sezione "Membri partecipanti " che si trova nel nostro sito, nella parte sinistra ..
  • E stato nominato come Rappresentante Assistenza Legale in Italia il Avvocato Di Marco Maurizio con decoreza dal 15.06.2016 .
  • Visita ufficiale al Ministero  Affari  Esteri il 27.06.2016 ,ore 15.00 ,  tra il Ministro  Dan Stoenescu  e il Presidente Fondatore dalla Confederazione  C.A.P.I.M.E.D Romania Andrei Carmen Luminita,  a Bucuresti.
  • Il Presidente Fondatore  Dott.ssa Andrei Carmen Luminita vi comunica l'apertura della Sede Secondaria (filiale)nella Regione Piemonte, con ufficio a Asti il 015.03.2017
  • Con il 15.08.2016 la Confederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania apre a Roma la Sede Onorifica .
  • Siamo presenti con Sedi Operative della Confederazione C.A.P.I.M.E.D. Romania a Roma , Asti e Palermo .
  • Presenti nel portale del Departamento per Rumeni a Estero : dprp.gov.ro/web/comunitati-romanesti/